Ερωτηματολόγιο 2 λεπτών για εκπαιδευτικές ανάγκες ανθρώπων που εργάζονται με ΛΟΑΤΚΙ+ πρόσφυγες

🤝H HIAS Ελλάδος σε συνεργασία με το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών – Transgender Support Association και με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα (U.S. EMBASSY ATHENS – U.S. Consulate General Thessaloniki) υλοποιεί πρόγραμμα που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικά σεμινάρια ανάπτυξης ικανοτήτων. Στόχος αυτών η εμβάθυνση της κατανόησης των επαγγελματιών που πλαισιώνουν πρόσφυγες σε ζητήματα σχετικά με διάφορες μορφές περιθωριοποίησης και στιγματισμού που αντιμετωπίζουν ΛΟΑΤΚΙ+ πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο.

👉Αν εργάζεστε ή παρέχετε εθελοντικά υπηρεσίες σε ΛΟΑΤΚΙ+ πρόσφυγες στην Ελλάδα, αφιερώστε μας 2 λεπτά από τον χρόνο σας για να σχεδιάσουμε μαζί προγράμματα εκπαιδεύσεων που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Οι απαντήσεις σας θα είναι ανώνυμες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τον σχεδιασμό των εκπαιδεύσεων.

✍️Βρείτε το ερωτηματολόγιο στα ελληνικά και τα αγγλικά στο link που ακολουθεί και πείτε μας πώς να βελτιώσουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα σας ενδιέφεραν:

👇

https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/AnhxAdDF