Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: ανοιχτή εκδήλωση με θέμα τη Δύναμη του Κόμικ

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης στο πλαίσιο του ενταξιακού προγράμματος HELIOS που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σε συνεργασία με την Athens Comics Library και το SolidarityNow, προσκαλούν σε μία ανοιχτή εκδήλωση με θέμα τη Δύναμη του Κόμικ την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 από τις 12-4 μ.μ. στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ένταξης του προγράμματος HELIOS (Αριστοτέλους 11-15 -2ος όροφος-, 10432, Πλατεία Βάθη).

Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εκπαίδευση και στοχεύει στο να αναδείξει μέσα από ιστορίες κόμικ με γυναίκες πρωταγωνίστριες το πώς η εικονογραφημένη φανταστική αφήγηση μπορεί να δώσει έμπνευση για νέες ερμηνείες του κόσμου, με τρόπους που υπερβαίνουν τα στερεότυπα και ενισχύουν νέες και θετικές εμπειρίες.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

12 μ.μ. – 2 μ.μ.

Λέσχη ανάγνωσης επιλεγμένων κόμικ σε διάφορες γλώσσες, ανοιχτή στο κοινό

2 μ.μ. – 4 μ.μ.

Εργαστήριο Δημιουργίας Κόμικ*

Το εργαστήριο δημιουργίας κόμικ συντονίζεται από τη Βασιλεία Βαξεβάνη, επαγγελματία αφηγήτρια-μέλος της ομάδας αφήγησης «Παραμυθοκόρες» και συντονίστρια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Athens Comics Library.

*Κατόπιν εγγραφής (όνομα/τηλέφωνο/ηλικία) με e-mail στο [email protected] έως τις 22/01/2023. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δωρεάν Είσοδος

[ Facebook Event ]