Το Πρόσβασις είναι εδώ: Έλα μαζί μας!

Το Πρόσβασις είναι εδώ.
Έλα μαζί!

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού με χαρά ανακοινώνει την επίσημη έναρξη του έργου Πρόσβασις. Είμαστε εδώ στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund με συνεργάτες την International Rescue Committee (IRC) και τη θεατρική ομάδα Συντεχνία του Γέλιου για να προσφέρουμε κάτι πολύ σημαντικό σε έφηβα παιδιά, νέους και νέες: την πρόσβαση στο μέλλον τους.

Τι είναι το Πρόσβασις

Πώς θα τα κάνουμε όλα αυτά

  • ψυχοκοινωνική και νομική υποστήριξη
  • εργασιακή συμβουλευτική
  • πρόσβαση στην εκπαίδευση
  • ευκαιρίες επιμόρφωσης και άτυπης μαθητείας
  • διασύνδεση με την εργασιακή πραγματικότητα
  • συμμετοχή σε δράσεις συνηγορίας και δημόσιας παρέμβασης

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Πάμε μαζί!

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων προστασίας έναντι της πανδημίας, το Πρόσβασις υποστηρίζει τη δυνατότητα της εξ’ αποστάσεως παροχής υπηρεσιών.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος: Συμπληρώνετε τη φόρμα εδώ ή στέλνετε μήνυμα μέσω WhatsApp & Viber στο 6941535905.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσβαση στο internet καλείτε κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10.00 – 18.00 στο 210 5148366 ή καθημερινά 14.00 – 18.00 στο 6941535905 (γλώσσα επικοινωνίας Ελληνικά & Αγγλικά).

Το παρόν κάλεσμα είναι διαθέσιμο σε: ΕλληνικάΑγγλικάΓαλλικάΦαρσίΑραβικάΟυρντού.

Το έργο Πρόσβασις υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund, με φορέα υλοποίησης το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και εταίρους την International Rescue Committee (IRC) και τη Συντεχνία του Γέλιου. Το πρόγραμμα Active Citizens Fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active Citizens Fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.


Με την υποστήριξη:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέντρο Συντονισμού του Δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών & Προσφύγων
Αγίου Ισιδώρου 4, Εξάρχεια, 11471

Email: [email protected]
Τηλ.:+30 210 3638625

Newsletter

Το ACCMR δεν συμμερίζεται απαραίτητα τις θέσεις και τις απόψεις των φορέων που φιλοξενούνται στην Πλατφόρμα. Η πλατφόρμα δεν περιλαμβάνει το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται εντός του Δήμου Αθηναίων προς μετανάστες και πρόσφυγες. Τα στοιχεία, που είναι αναρτημένα, έχουν υποβληθεί από τα μέλη της πλατφόρμας κατά την τελευταία επικαιροποίηση.

Οι φωτογραφίες της κεντρικής σελίδας προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα: ©UNHCR/Markel Redondo, ©UNHCR/Socrates Baltagiannis,  ©UNHCR/Daphne Tolis, ©Anasa Cultural Center