Εγγραφή Οργανισμού

Είστε οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών, διεθνής οργανισμός, κοινότητα μεταναστών και προσφύγων, φορέας ή πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων, άλλος δημόσιος φορέας κ.α. και παρέχετε υπηρεσίες υποστήριξης και ένταξης μεταναστών και προσφύγων ή ευρύτερα υπηρεσίες ενίσχυσης του τομέα;

Εγγραφείτε, εμπλουτίστε τον χάρτη της Αθήνας με τις υπηρεσίες σας, διευκολύνετε τη συνεργασία σας με άλλους φορείς και υποστηρίξτε τις δράσεις σας.

Σημαντική σημείωση: στην πλατφόρμα δεν γίνονται δεκτές καταχωρίσεις (υπηρεσίες, δράσεις, υποστήριξη) που έχουν ως στόχο την πώληση υπηρεσιών ή προϊόντων (η συμμετοχή σας δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα).

Όνομα Φορέα
Διεύθυνση στην οποία υπάγεται
Υπουργείο στο οποίο υπάγεται
Social Media

Παρακαλούμε συμπληρώστε το URL ολοκληρωμένο με τη μορφή https://www.yoursite.com/

Στοιχεία επικοινωνίας με το Κέντρο Συντονισμού για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Αθηναίων (ACCMR)

Σημείωση: Τα στοιχεία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς επικοινωνίας με την ομάδα του ACCMR του Δήμου Αθηναίων και δεν θα είναι ορατά στο δημόσιο προφίλ σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία ενός ατόμου αναφοράς με το οποίο θα επικοινωνούμε/θα είναι υπεύθυνο για θέματα που αφορούν στην επικαιροποίηση των υπηρεσιών σας στην πλατφόρμα.

* Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας και την είσοδό σας σε αυτόν, θα μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία επικοινωνίας επιπλέον ατόμων. Υποχρεωτική η συμπλήρωση τουλάχιστον ενός ατόμου.

Στο εξής θα λαμβάνετε μηνύματα από μέλη της πλατφόρμας του ACCMR - φορείς που ζητούν ή προσφέρουν υποστήριξη και ιδιώτες που προσφέρουν υποστήριξη. Αντίστοιχα, μπορείτε κι εσείς να στέλνετε μηνύματα ζήτησης και προσφοράς υποστήριξης.
Δεν θα λαμβάνετε μηνύματα από μέλη της πλατφόρμας του ACCMR που ζητούν υποστήριξη. Μπορείτε όμως να στέλνετε μηνύματα προσφοράς υποστήριξης. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα λάβετε σχετική ενημέρωση στο email σας.
Δείτε την πολιτική απορρήτου εδώ