Εγγραφή Ιδιώτη

Είστε ιδιώτης και θέλετε να υποστηρίξετε τις υπηρεσίες και τις πρωτοβουλίες φορέων με κοινωφελή δράση στον τομέα της υποστήριξης και της ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων στην πόλη της Αθήνας;

Εγγραφείτε και γίνετε υποστηρικτής για να λαμβάνετε μηνύματα από οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και άλλους φορείς που αναζητούν υποστήριξη στο έργο τους (σε είδος, τεχνογνωσία, εθελοντές, χώρο κ.λπ.). Αντίστοιχα, μπορείτε κι εσείς να στέλνετε μηνύματα προσφοράς υποστήριξης.

Σημαντική σημείωση: στην πλατφόρμα δεν γίνονται δεκτά αιτήματα εγγραφής που έχουν ως στόχο την πώληση υπηρεσιών ή προϊόντων (η συμμετοχή σας δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα). Η λειτουργία αφορά μόνο σε ΔΩΡΕΑΝ παρεχόμενη υποστήριξη.

Όνομα
 
Επίθετο
Στο εξής θα λαμβάνετε μηνύματα από μέλη της πλατφόρμας του ACCMR που ζητούν υποστήριξη (σε είδος, τεχνογνωσία, εθελοντές, χώρο κ.λπ.). Αντίστοιχα, μπορείτε κι εσείς να στέλνετε μηνύματα προσφοράς υποστήριξης.
Δεν θα λαμβάνετε μηνύματα από μέλη της πλατφόρμας του ACCMR που ζητούν υποστήριξη. Μπορείτε όμως να στέλνετε μηνύματα προσφοράς υποστήριξης. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα λάβετε σχετική ενημέρωση στο email σας.
Δείτε την πολιτική απορρήτου εδώ