ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Λαμβάνω & Παρέχω Υποστήριξη μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του ACCMR

Η ανανεωμένη ψηφιακή πλατφόρμα του ACCMR έχει απλοποιήσει τη λειτουργία υποστήριξης με στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα σε φορείς, που ενισχύουν την κοινωνική και οικονομική ένταξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, να δέχονται υποστήριξη από φορείς και ιδιώτες και με τη σειρά τους να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη.

 

ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ

Πώς μπορείτε να γίνετε μέρος της αλυσίδας υποστήριξης

Α. ΕΙΣΤΕ ΦΟΡΕΑΣ;

Θέλετε να προσφέρετε υποστήριξη;

 • Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας του ACCMR, κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.
 • Κατά την εγγραφή σας, συμπληρώστε ΝΑΙ στην ερώτηση αν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα από μέλη της πλατφόρμας του ACCMR που ζητούν ή προσφέρουν υποστήριξη (σε είδος, τεχνογνωσία, εθελοντές, χώρο κ.λπ.). Έτσι θα ενημερώνεστε με αυτοματοποιημένα μηνύματα στο email χρήστη σας όταν ένας φορέας έχει ανάγκη από βοήθεια σε κάποια σύντομης διάρκειας δράση του ή σταθερή υπηρεσία ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του. Επίσης, θα λαμβάνετε ενημερώσεις από Ιδιώτες που προσφέρουν υποστήριξη.
 • Αν είστε ήδη μέλος της πλατφόρμας του ACCMR, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ΝΑΙ στο προφίλ σας στην ερώτηση αν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα από μέλη της πλατφόρμας του ACCMR που ζητούν ή προσφέρουν υποστήριξη (σε είδος, τεχνογνωσία, εθελοντές, χώρο κ.λπ.). Επίσης, θα λαμβάνετε ενημερώσεις από Ιδιώτες που προσφέρουν υποστήριξη. 
 • Στη συνέχεια, από το μενού χρήστη, πάνω δεξιά στην οθόνη, επιλέγετε την κατηγορία ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και στη συνέχεια επιλέγετε Δημιουργία νέας καταχώρισης. 
 • Επιλέγετε αν ζητάτε ή παρέχετε υποστήριξη, το είδος της προσφοράς ή της ζήτησης, μια σύντομη περιγραφή καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας για τους ενδιαφερόμενους. Επίσης, συμπληρώνετε τη διάρκεια της συγκεκριμένης προσφοράς ή ζήτησης.
 • Τέλος, αν θέλετε η ανάρτησή σας να εμφανίζεται δημόσια στην αντίστοιχη σελίδα της πλατφόρμα του ACCMR τικάρετε ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ. Αν όχι, θα ενημερωθούν σχετικά μόνο οι εγγεγραμμένοι φορείς της πλατφόρμας μέσω αυτοματοποιημένου email.

Χρειάζεστε υποστήριξη;

Υποστήριξη μπορεί να χρειάζεστε για μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή δράση σας που θέλετε να αναρτήσετε ή έχετε ήδη αναρτήσει στην πλατφόρμα ή για κάποιο άλλο πεδίο δραστηριοποίησής σας.

 • Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας του ACCMR, κάντε εγγραφή πατώντας εδώ. Κατά την εγγραφή σας, συμπληρώστε ΝΑΙ στην ερώτηση αν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα από μέλη της πλατφόρμας του ACCMR που ζητούν ή προσφέρουν υποστήριξη (σε είδος, τεχνογνωσία, εθελοντές, χώρο κ.λπ.). Έτσι θα ενημερώνεστε με αυτοματοποιημένα μηνύματα στο email χρήστη σας όταν ένας φορέας προσφέρει υποστήριξη σε διάφορες μορφές ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του. 
 • Αν είστε ήδη μέλος της πλατφόρμας του ACCMR, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ΝΑΙ στο προφίλ σας στην ερώτηση αν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα από μέλη της πλατφόρμας του ACCMR που ζητούν ή προσφέρουν υποστήριξη (σε είδος, τεχνογνωσία, εθελοντές, χώρο κ.λπ.). 
 • Από το μενού χρήστη, πάνω δεξιά στην οθόνη, επιλέγετε την κατηγορία ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και στη συνέχεια επιλέγετε Δημιουργία νέας καταχώρισης. 
 • Επιλέγετε αν ζητάτε ή παρέχετε υποστήριξη, το είδος της της ζήτησης, μια σύντομη περιγραφή σχετικά με την υποστήριξη για κάποια πρωτοβουλία σας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας ώστε οι ενδιαφερόμενοι φορείς και ιδιώτες να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Επίσης, συμπληρώνετε τη διάρκεια του συγκεκριμένου αιτήματος. 
 • Τέλος, αν θέλετε η ανάρτησή σας να φαίνεται δημόσια στην πλατφόρμα του ACCMR τικάρετε ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ. Αν όχι, θα ενημερωθούν σχετικά μόνο οι εγγεγραμμένοι φορείς της πλατφόρμας μέσω αυτοματοποιημένου email. 

Β. ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΩΤΗΣ;

Θέλετε να προσφέρετε Υποστήριξη;

 • Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας του ACCMR, κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.
 • Κατά την εγγραφή σας, συμπληρώστε ΝΑΙ στην ερώτηση αν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα από μέλη της πλατφόρμας του ACCMR που ζητούν ή προσφέρουν υποστήριξη (σε είδος, τεχνογνωσία, εθελοντές, χώρο κ.λπ.). Έτσι θα ενημερώνεστε με αυτοματοποιημένα μηνύματα στο email χρήστη σας όταν ένας φορέας προσφέρει υποστήριξη σε διάφορες μορφές ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του.
 • Αν είστε ήδη μέλος της πλατφόρμας του ACCMR, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ΝΑΙ στο προφίλ σας στην ερώτηση αν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα από μέλη της πλατφόρμας του ACCMR που ζητούν ή προσφέρουν υποστήριξη (σε είδος, τεχνογνωσία, εθελοντές, χώρο κ.λπ.)
 • Από το μενού χρήστη, πάνω δεξιά στην οθόνη, επιλέγετε την κατηγορία ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και στη συνέχεια επιλέγετε Δημιουργία νέας καταχώρισης.
 • Επιλέγετε το είδος της προσφοράς , μια σύντομη περιγραφή καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους. Επίσης, συμπληρώνετε τη διάρκεια της συγκεκριμένης προσφοράς υποστήριξης.
 • Τέλος, αν θέλετε η ανάρτησή σας να φαίνεται δημόσια στην πλατφόρμα του ACCMR τικάρετε ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.