Εκπαιδεύσεις του έργου ENFEM που απευθύνονται σε τοπικούς φορείς

Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) και ο Δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού AMIF έργου ENFEM «Ένταξη Γυναικών Πολιτών Τρίτων Χωρών στις Τοπικές Κοινότητες μέσω Στρατηγικών Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας» υλοποιούν δια
ζώσης εκπαιδεύσεις με θέμα τον Τοπικό Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Στρατηγικής στην Ελλάδα και τη Διαχείριση Διαφορετικότητας και Ένταξη στο χώρο εργασίας.

Οι εκπαιδευτικές ενότητες που απευθύνονται στους Τοπικούς Φορείς στοχεύουν στην ανάπτυξη της ικανότητάς τους να υποστηρίζουν τις γυναίκες Πολίτες Τρίτων Χωρών στον στόχο τους να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες για την επιδίωξη των επιχειρηματικών τους στόχων, καθώς και να εφαρμόσουν έναν επιτυχημένο τοπικό σχεδιασμό και ανάπτυξη στρατηγικής.

Κάθε συμμετέχων/ -ουσα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό πακέτο διάρκειας 1,5 ώρας και μπορεί να επιλέξει την ημέρα που θα είναι πιο βολική συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Παράλληλα με την παρούσα εκπαίδευση θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του έργου ENFEM όπου θα μπορούν να επαναλάβουν τις ενότητες και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές μαζί με άλλους τοπικούς φορείς.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και θα λάβει χώρα στο κτίριο του ACCMR, Αγίου Ισιδώρου 4, 11471, Εξάρχεια. Ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες/ -ουσες να φέρουν το δικό τους φορητό υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο για να εγγραφούν στην πλατφόρμα, αλλά σε
περίπτωση που δεν έχουν κανένα από αυτά, θα υπάρχουν tablet διαθέσιμα στον χώρο.

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι:

1. 14/7/2023 στη 13:00
2. 17/7/2023 στη 13:00
3. 18/7/2023 στις 11:00

Βρείτε τη φόρμα google εδώ.

Η εκπαίδευση είναι δωρεάν.  Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Αφροδίτη Κωνσταντοπούλου στο τηλ.: +30 210 3638625 ή στο email: [email protected].