Εκπαιδεύσεις ENFEM για γυναίκες πολίτες τρίτων χωρών: 2η εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα και την απασχολησιμότητα στα γαλλικά

ENFEM – Εκπαιδεύσεις σε γυναίκες πολίτες τρίτων χωρών

Στο πλαίσιο του έργου ENFEM έχουν προγραμματιστεί, μέχρι στιγμής, τρεις εκπαιδεύσεις με θέματα την Επιχειρηματικότητα & Απασχόληση, το Νομικό Πλαίσιο, το Branding και τις Διαπολιτισμικές Σχέσεις που απευθύνονται σε γυναίκες πολίτες τρίτων χωρών.

Η πρώτη εκπαίδευση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 21/7 στις 12:00 – 15:00 μ.μ. στην αγγλική γλώσσα. Οι αγγλόφωνες ενδιαφερόμενες μπορούν να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα εδώ ή να επικοινωνήσουν στο email [email protected]. Προθεσμία εγγραφής 20/7.

Η δεύτερη εκπαίδευση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 24/7 στις 14:30 – 17:30 μ.μ. με διερμηνεία στη γαλλική γλώσσα. Οι γαλλόφωνες ενδιαφερόμενες μπορούν να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα εδώ ή να επικοινωνήσουν στο email [email protected] .

Η τρίτη εκπαίδευση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 9/8 στις 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στην ελληνική γλώσσα. Οι ελληνόφωνες ενδιαφερόμενες μπορούν να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα εδώ ή να επικοινωνήσουν στο email [email protected]. Προθεσμία εγγραφής 5/8)

Ο χώρος διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων είναι το κτίριο του ACCMR στην Αγίου Ισιδώρου 4, 114 71, Αθήνα, στον 2ο όροφο.

Η εκπαίδευση είναι δωρεάν. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης (3 ώρες) οι συμμετέχουσες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής.