Διαγωνισμός: "Πρασινίζουμε το Γκρίζο"

“Πρασινίζουμε το Γκρίζο”: Μια πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη, με την υποστήριξη της Gardena και της Betsson. 

Ο διαγωνισμός ‘Πρασινίζουμε το Γκρίζο’ είναι μια πρωτοβουλία που ενθαρρύνει τους κατοίκους της Αθήνας να φέρουν τη φύση στα σπίτια και τις γειτονιές τους, μετατρέποντας μπαλκόνια, αυλές και άλλους ανοιχτούς χώρους σε πράσινες γωνιές. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα, συνεισφέροντας ταυτόχρονα σε μια πιο βιώσιμη και όμορφη πόλη.
1ο Βραβείο: Δώρα αξίας 800 € από την Gardena και δείπνο γευσιγνωσίας για 2 άτομα σε επιλεγμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Αθήνα από την Betsson

2ο Βραβείο: Δώρα αξίας 500 € από την Gardena και δείπνο γευσιγνωσίας για 2 άτομα σε επιλεγμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Αθήνα από την Betsson

3ο Βραβείο: Δώρα αξίας 250 € από την Gardena και δείπνο γευσιγνωσίας για 2 άτομα σε επιλεγμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Αθήνα από την Betsson

Οι 10 επόμενες καλύτερες συμμετοχές θα λάβουν έκαστη δώρα αξίας 90 ΕΥΡΩ από την Gardena

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό που μεταμορφώνει την Αθήνα ΕΔΩ, φέρνοντας τη φύση στο μπαλκόνι, την αυλή ή την ταράτσα σας! Ανεβάστε φωτογραφίες με την «πράσινη γωνιά» σας από 10 Απριλίου έως 10 Μαΐου και κερδίστε ξεχωριστά δώρα από την Gardena και τη Betsson.

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα αξιοποιηθούν μόνο για τον διαγωνισμό. Οι καλύτερες συμμετοχές θα αναδειχθούν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, που θα διαρκέσει από τη 10 Μαΐου έως τις 25 Μαΐου, σε αυτή την ιστοσελίδα.

Εκπρόσωποι του δήμου Αθηναίων και της Οργάνωσης Γη θα επισκεφθούν τις επικρατέστερες υποψηφιότητες ώστε να επιβεβαιώσουν την εγκυρότητα των συμμετοχών. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή, στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Οι νικητές θα λάβουν τιμητική διάκριση καθώς και δώρα από τους χορηγούς της δράσης.