1o Job Fair Διασύνδεσης Προσφύγων και Μεταναστών με την Αγορά Εργασίας στην Αθήνα

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου διοργανώνεται το 1ο Job Fair της Επιτροπής Livelihoods για υποψηφίους με μεταναστευτικό και προσφυγικό υπόβαθρο, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων από τις 11.30 έως τις 17.00. Η διοργάνωση θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή εταιρειών και οργανισμών από διάφορους τομείς της ελληνικής οικονομίας, που επιθυμούν να γνωρίσουν υποψηφίους διαφορετικών ειδικοτήτων και να διερευνήσουν δυνατότητες πρόσληψης και συνεργασίας.

Στόχος του Job Fair είναι να δημιουργήσει έναν ανοιχτό χώρο διασύνδεσης και επικοινωνίας μεταξύ του ιδιωτικού τομέα και υποψήφιων εργαζομένων με κατάλληλη προετοιμασία για την ελληνική αγορά εργασίας, ενισχύοντας έτσι την ισότιμη πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Το Job Fair είναι μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ενδυνάμωσης μέσω της Εργασίας – Livelihoods του Κέντρου Συντονισμού για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Αθηναίων (ACCMR) και συνδιοργανώνεται από τους φορείς ActionAid-Επίκεντρο, ΑΡΣΙΣ–Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity, International Rescue Committee (IRC Hellas), Job Center του Δήμου Αθηναίων, Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων, Μετάδραση–Δράση για τη Μετανάστευση & την Ανάπτυξη, και Solidarity Now.

– Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε κι εσείς ως εταιρεία ή οργανισμός, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή εδώ μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

– Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε ως υποψήφιος, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Ακολουθήστε και μοιραστείτε την εκδήλωση στο Facebook!

Σεράφειο Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 5 Νοεμβρίου από τις 11:30 έως τις 17:00

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο email Amadeus.canals@rescue.org ή στο 6941618410.

 

For English follow this link.