Υπηρεσίες οικονομικής συμβουλευτικής και φοροτεχνικής υποστήριξης - Κοινωνικό Κέντρο Νέου Κόσμου

Φορέας: ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ
Είδος Φορέα: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Ρενέ Πυώ 2α, Αθήνα, Ελλάδα

2η Δημοτική Κοινότητα (ΝΑ. συνοικίες – Νέος Κόσμος μέχρι Στάδιο)

Τελευταία Ανανέωση Υπηρεσίας 28-09-2023

Γενικές Πληροφορίες

Ομάδες Πληθυσμού
Προσφυγικός / μεταναστευτικός πληθυσμός
  • Γενικός πληθυσμός
Κατηγορίες Υπηρεσιών
Ημέρες/Ώρες Εξυπηρέτησης
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00
Γλώσσες Εξυπηρέτησης
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΦΑΡΣΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ
Χρηματοδότηση
Οι Υπηρεσίες του Κοινωνικού Κέντρου εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Ολιστική υποστήριξη και Ενδυνάμωση Ευάλωτων Ομάδων». Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την CRS.

Περιγραφή

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Κέντρου της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο, προσφέρεται ένα σύνολο δωρεάν υπηρεσιών και δράσεων όπως: οικονομική συμβουλευτική και φοροτεχνική υποστήριξη σε αιτούντες άσυλο, πρόσφυγες, μετανάστες και άλλες ευάλωτες ομάδες που διαμένουν στην Ελλάδα. Πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες οικονομικής συμβουλευτικής και φοροτεχνικής υποστήριξης φυσικών προσώπων καθώς επίσης παρέχονται υπηρεσίες οικονομικής συμβουλευτικής για την έναρξη και λειτουργία νομικών προσώπων. Προσφέρονται ακόμη υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης οικογενειακού οικονομικού σχεδιασμού. Τέλος, οργανώνονται ομαδικές συνεδρίες ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα.

Τρόπος Παραπομπής/Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μετά από εγγραφή τους στην κοινωνική υπηρεσία. Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν ραντεβού. Στείλτε το αίτημά σας μέσω μέιλ στο [email protected] για να κλείσετε το ραντεβού σας (δια ζώσης ή διαδικτυακά) και το προσωπικό του Κοινωνικού Κέντρου θα προσπαθεί να απαντά άμεσα στις απορίες σας.


Δείτε Σχετικό Βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=1C9-HjZJ6Gk