Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υποστήριξη - Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο

Φορέας: ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ
Είδος Φορέα: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Δομή: Κοινωνικό Κέντρο Νέου Κόσμου
Είδος Δομής: ΧΩΡΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Ρενέ Πυώ 2α, Αθήνα, Ελλάδα

2η Δημοτική Κοινότητα (ΝΑ. συνοικίες – Νέος Κόσμος μέχρι Στάδιο)

Τελευταία Ανανέωση Υπηρεσίας 27-09-2022

Γενικές Πληροφορίες

Ομάδες Πληθυσμού
Προσφυγικός / μεταναστευτικός πληθυσμός
  • Γενικός πληθυσμός 
Ημέρες/Ώρες Εξυπηρέτησης
  • Κατόπιν συνεννόησης με τον εξυπηρετούμενο
Γλώσσες Εξυπηρέτησης
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΑΡΣΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ
Χρηματοδότηση
Το Κοινωνικό Κέντρο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ψυχοκοινωνική υποστήριξη και δράσεις ένταξης για αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες στην Ελλάδα». Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την Κάριτας Γερμανίας

Περιγραφή

Το Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο (Ρενέ Πυώ 2Α) σας καλωσορίζει στην νέα του Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας που θα λειτουργεί εντός των χώρων του. Σκοπός της υπηρεσίας είναι η υποστήριξη και η ενδυνάμωση ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας και νομιμοποιητικών εγγράφων που έχουν αδυναμία πρόσβασης στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Πιο συγκεκριμένα η υπηρεσία παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε ενήλικες άνω των 18 ετών. Οι υπηρεσίες παρέχονται σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο: • Πραγματοποιούνται κύκλοι ατομικών συνεδριών των οποίων ο μέγιστος αριθμός διαμορφώνεται κατά περίπτωση και σύμφωνα με τις ανάγκες του εξυπηρετούμενου (διάρκεια 45 λεπτά). • Θεραπευτικές ομάδες (διάρκεια 90 λεπτά). • Ομάδες ψυχοεκπαίδευσης.

Τρόπος Παραπομπής/Συμμετοχής

Για να κλείσετε το ραντεβού σας στείλτε μας email στο [email protected] ή για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 213-0909940 (09:00 – 16:00) Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει κριτηρίων ευαλωτότητας. H Υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ουκρανικά, Φαρσί & Αραβικά. Οι συνεδρίες παρέχονται δωρεάν.


Φόρμα παραπομπής