Υπηρεσία Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Κοινωνικό Κέντρο Νέου Κόσμου

Φορέας: ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ
Είδος Φορέα: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Ρενέ Πυώ 2α, Αθήνα, Ελλάδα

2η Δημοτική Κοινότητα (ΝΑ. συνοικίες – Νέος Κόσμος μέχρι Στάδιο)

Τελευταία Ανανέωση Υπηρεσίας 28-09-2023

Γενικές Πληροφορίες

Ομάδες Πληθυσμού
Προσφυγικός / μεταναστευτικός πληθυσμός
  • Γενικός πληθυσμός
Ημέρες/Ώρες Εξυπηρέτησης
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00
Γλώσσες Εξυπηρέτησης
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΦΑΡΣΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ
Χρηματοδότηση
Οι Υπηρεσίες του Κοινωνικού Κέντρου εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Ολιστική υποστήριξη και Ενδυνάμωση Ευάλωτων Ομάδων». Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την CRS.

Περιγραφή

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Κέντρου της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο, προσφέρεται ένα σύνολο δωρεάν υπηρεσιών και δράσεων όπως: ατομικές συνεδρίες επαγγελματικού προσανατολισμού που περιλαμβάνουν τη λήψη εργασιακού ιστορικού, το σχεδιασμό και την υλοποίηση εξατομικευμένου πλάνου παρέμβασης, καθοδήγηση και προετοιμασία βιογραφικού σημειώματος και συνεντεύξεων για πιθανές θέσεις εργασίας. Επίσης, οργανώνονται ομαδικές ενημερωτικές συναντήσεις στον τομέα της τεχνικής αναζήτησης εργασίας και του τρόπου παρουσίασης του εργασιακού προφίλ. Τέλος προωθείται η ανάπτυξη δεσμών συνεργασίας και επικοινωνίας με επιχειρήσεις που αναπτύσσουν Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) καθώς και με φορείς που ασχολούνται με την επιλογή και τοποθέτηση ανθρώπινου δυναμικού.

Τρόπος Παραπομπής/Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μετά από εγγραφή τους στην κοινωνική υπηρεσία. Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν ραντεβού. Στείλτε το αίτημά σας μέσω μέιλ στο [email protected] για να κλείσετε το ραντεβού σας (δια ζώσης ή διαδικτυακά) και το προσωπικό του Κοινωνικού Κέντρου θα προσπαθεί να απαντά άμεσα στις απορίες σας.


Δείτε Σχετικό Βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=1C9-HjZJ6Gk