Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης - Κοινωνικό Κέντρο Νέου Κόσμου

Φορέας: ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ
Είδος Φορέα: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Ρενέ Πυώ 2α, Αθήνα, Ελλάδα

2η Δημοτική Κοινότητα (ΝΑ. συνοικίες – Νέος Κόσμος μέχρι Στάδιο)

Τελευταία Ανανέωση Υπηρεσίας 28-09-2023

Γενικές Πληροφορίες

Ομάδες Πληθυσμού
Προσφυγικός / μεταναστευτικός πληθυσμός
  • Γενικός πληθυσμός
Ημέρες/Ώρες Εξυπηρέτησης
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00
Γλώσσες Εξυπηρέτησης
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΦΑΡΣΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ
Χρηματοδότηση
Οι Υπηρεσίες του Κοινωνικού Κέντρου εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Ολιστική υποστήριξη και Ενδυνάμωση Ευάλωτων Ομάδων». Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την CRS.

Περιγραφή

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Κέντρου της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο, προσφέρεται ένα σύνολο δωρεάν υπηρεσιών και δράσεων. Με στόχο την υποστήριξη του εξυπηρετούμενου πληθυσμού για την ένταξη στην αγορά εργασίας, πραγματοποιούνται εντός του Κοινωνικού Κέντρου της Κάρτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης (vocational training seminars), σε συνεργασία με αρμόδιους εκπαιδευτικούς φορείς. Πρόκειται για μια εκπαίδευση που δίνει έμφαση στις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για μια συγκεκριμένη εργασία, σε εξειδικευμένους τομείς ( π.χ. τουρισμός, εστίαση, τεχνικός Η/Υ κλπ). Μέσα από μια τέτοια εκπαίδευση, δίνεται ουσιαστικά στους συμμετέχοντες η ευκαιρία να αναπτύξουν τη σχετική τεχνογνωσία. Η Κάριτας Ελλάς συνεργάζεται με διαφορετικούς φορείς, κυρίως επιχειρήσεις και φορείς κοινωνικού χαρακτήρα (Κοι.Σ.Π.Ε. , ΚοινΣΕπ), στο πλαίσιο σεμιναρίων κατάρτισης διάρκειας ορισμένων μηνών, σε ποικίλους εργασιακούς τομείς.

Τρόπος Παραπομπής/Συμμετοχής

Στείλτε το αίτημά σας μέσω μέιλ στο [email protected] για να κλείσετε το ραντεβού σας (δια ζώσης ή διαδικτυακά) και το προσωπικό του Κοινωνικού Κέντρου θα προσπαθεί να απαντά άμεσα στις απορίες σας.


Δείτε Σχετικό Βίντεο

https://youtu.be/1C9-HjZJ6Gk