Υπηρεσία Life Coaching

Φορέας: CoachActivism
Είδος Φορέα: Άτυπες ομάδες

Τελευταία Ανανέωση Υπηρεσίας 02-06-2022

Γενικές Πληροφορίες

Ομάδες Πληθυσμού
Επαγγελματίες / εθελοντές
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
Προσφυγικός / μεταναστευτικός πληθυσμός
  • Γενικός πληθυσμός
Ημέρες/Ώρες Εξυπηρέτησης
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00
Γλώσσες Εξυπηρέτησης
ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΡΑΒΙΚΑ

Περιγραφή

Το πρόγραμμα CoachActivism είναι μια αφειλοκερδής πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε ως ανταπόκριση στη παγκόσμια κρίση του προσφυγικού ζητήματος. Επαγγελματίες Coaches από όλο το κόσμο προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για να υποστηρίξουν τους πρόσφυγες και τους εθελοντές που εργάζονται για το προσφυγικό.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν 6 συνεδρίες coaching διάρκειας 60λεπτών η καθεμία. Η προσφορά αυτή στοχεύει στη αποφυγή της εξουθένωσης, στη φροντίδα του εαυτού και στην αύξηση της δημιουργικότητας/παραγωγικότητας.

Συγκεκριμένα, κάποιοι από τους τομείς στους οποίους οι coachees δήλωσαν ότι είχαν βελτίωση είναι: η φροντίδα του εαυτού, η ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, η διαχείριση του άγχους, η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων και η σωστή διαχείριση χρόνου.

 

Τρόπος Παραπομπής/Συμμετοχής

Μετά τη λήψη της αίτησης, καλούμε τον ενδιαφερόμενο σε μια σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία (5-10 λεπτά), προκειμένου να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και έτσι να επιτύχουμε τη καλύτερη δυνατή αντιστοίχιση με τους διαθέσιμους Coaches. Οι συνεδρίες γίνονται είτε από κοντά ή μέσω Skype ή Zoom.


Σύνδεσμος συμμετοχής

Δείτε Σχετικό Βίντεο