ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Aenean commodo ligula eget dolor. Nulla porta dolor. Phasellus leo dolor, tempus non, auctor et, hendrerit quis, nisi. Cras risus ipsum, faucibus ut, ullamcorper id, varius ac, leo.

Από το μενού πατάτε «Εγγραφή» και οδηγείστε στη φόρμα εγγραφής χρήστη. Ένας χρήστης μπορεί να είναι είτε πάροχος υπηρεσιών, είτε διοργανωτής δράσεων, είτε υποστηρικτής δράσεων ή και τα τρία.

Συμπληρώνετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία τα οποία είναι σημειωμένα με αστερίσκο.

Εάν εγγραφείτε ως υποστηρικτής είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε στο κάτω μέρος της φόρμας, σύμφωνα με τα κατάλληλα πεδία, όσα πιστεύετε πως μπορείτε να προσφέρετε στις ομάδες που διοργανώνουν δράσεις.

Εφόσον κατά την εγγραφή σας έχετε καταχωρίσει τον φορέα, τον οργανισμό, την ομάδα ή την εταιρεία σας ως διοργανωτή δράσεων ή/και πάροχο υπηρεσιών, μπορείτε στη συνέχεια μέσα από το «Ο Λογαριασμός μου» να κάνετε επεξεργασία των στοιχείων σας. Στην περίπτωση που έχετε εγγραφεί μόνο ως πάροχος υπηρεσιών μπορείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας ώστε να γίνετε και ή μόνο διοργανωτής δράσεων, υποστηρικτής και αντίστροφα.

* Όταν κάνετε εγγραφή, πρέπει ο φορέας, ο οργανισμός ή η ομάδα σας να περάσει από την έγκριση του δήμου Αθηναίων προκειμένου το προφίλ σας να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα. Όταν εγκριθεί από τον δήμο (μέσα σε διάστημα 48 ωρών), θα ειδοποιηθείτε με σχετικό email.

Από το μενού πατάτε «Είσοδος» και οδηγείστε στη φόρμα εισόδου. Συμπληρώνετε το email και τον κωδικό σας.

Εάν ξεχάσατε τον κωδικό σας πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο κάτω από τη φόρμα.

Για να καταχωρίσετε μία υπηρεσία ή για να επεξεργαστείτε μια καταχωρισμένη υπηρεσία σας θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει «Είσοδο» από το menu.

Στη συνέχεια, επιλέγοντας το «Καταχώριση Υπηρεσίας» από το μενού, συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία στην αντίστοιχη φόρμα.

Για την καταχώριση της υπηρεσίας σας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των στοιχείων τουλάχιστον μιας επιμέρους υπηρεσίας.

Επιλέξτε το + στο τέλος του πεδίου «Επιμέρους Υπηρεσία 1» σε περίπτωση που η υπηρεσία σας:

α. προσφέρεται σε περισσότερα από ένα σημεία στην Αθήνα
β. είναι επαναλαμβανόμενη σε διαφορετικές ημερομηνίες ή/και ώρες
γ. περιέχει περισσότερες από μία επιμέρους υπηρεσίες (π.χ. Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από μία υπηρεσίες, σε διαφορετικές ώρες ή Νομική συνδρομή σε αιτούντες άσυλο και ευάλωτους κρατούμενους, η οποία παρέχεται σε διαφορετικές ώρες ή/και διαφορετικό σημείο στην πόλη κ.ο.κ.). Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρίσει όλα τα σημεία στο χάρτη καθώς και τις διαφορετικές ημέρες και ώρες των δράσεων σας. Στις περιπτώσεις κατηγοριών δραστηριοποίησης, όπως η Στέγαση δεν είναι προαπαιτούμενη η συμπλήρωση της διεύθυνσης και των ημερών και ωρών των δράσεών σας.

* Όταν καταχωρίζεται μια υπηρεσία, πρέπει να περάσει από την έγκριση του δήμου προκειμένου να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα. Όταν εγκριθεί από τον δήμο (μέσα σε διάστημα 48 ωρών) θα ειδοποιηθείτε με σχετικό email.

Επεξεργασία της υπηρεσίας σας μπορείτε να κάνετε από το λογαριασμό σας, από την επιλογή «Επεξεργασία υπηρεσιών».