Χάρη σε χιλιάδες εθελοντές σε όλο τον κόσμο, η κοινότητα e-NABLE κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Η e-NABLE δεν χρεώνει τις προσθετικές συσκευές που παρέχει. Η κοινότητά μας και οι συσκευές που δημιουργούμε χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τα μέλη μας. Η οικονομική σας υποστήριξη είναι πολύτιμη επειδή μας επιτρέπει να χρηματοδοτούμε με υλικά τους δημιουργούς μας.

Υπάρχει ακόμα μεγάλη ανάγκη για νέα σχέδια, πρωτοποριακές συσκευές και πρόσβαση σε όλους όσοι τις χρειάζονται. Αν θέλετε να υποστηρίξετε οικονομικά την δράση μας και να βοηθήσετε στην δημιουργία των συσκευών των μελλοντικών παραληπτών μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς και στον λογαριασμό με IBAN: GR36 0171 5790 0065 7914 4561 201.Στην περιγραφή της κατάθεσης μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το email σας για να αποστείλουμε την απόδειξή σας.

Αν θέλετε να προσφέρετε υλικά και να γίνεται χορηγοί μας, να γίνεται μέλος της ομάδας μας, να βοηθήσετε στον σχεδιασμό και στην βελτίωση των συσκευών μας ή επιθυμείτε ένα χεράκι, για εσάς ή τους αγαπημένους σας ή απλώς θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ελληνικό κεφάλαιο αυτής της παγκόσμιας κοινότητας απευθυνθείτε στους εξής συνδέσμους και τρόπους επικοινωνίας:
Ιστοσελίδα ➧www.enabling.gr
Email ➧[email protected]
Τηλέφωνο ➧6909022192
Instagram ➧@enablegreece