Έχεις μεταναστευτικό προφίλ και ψάχνεις ένα μέντορα να σε καθοδηγήσει;

Το ΚΜΟΠ - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει δωρεάν ένα πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης και καθοδήγησης (Mentoring) για μετανάστες-ριες και πρόσφυγες, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Inclusive Europe, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Ειδικότερα, αναζητούμε άτομα ηλικίας 18-28 ετών με μεταναστευτικό υπόβαθρο απ’ όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να λάβουν συμβουλευτική υποστήριξη από ειδικούς - είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης - στους ακόλουθους τομείς:

• αναζήτηση εργασίας
• υγεία
• οικογενειακή επανένωση
• ελεύθερος χρόνος
• ιθαγένεια
• προσόντα
• άλλο

Oι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν άμεσα και συγκεκριμένα στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Όσοι-ες επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και διαθεσιμότητα έως την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://forms.gle/HeUKXmcs3BToHoFy8

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ – ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Σημείωση: Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτώνται από τις ανάγκες των συμμετεχόντων/-ουσών και κυμαίνονται από 2 έως 6. Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλα τα άτομα που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τις συνεδρίες.

Λίγα λόγια για το Inclusive Europe

Το έργο Inclusive Europe στοχεύει στη διευκόλυνση της διαδικασίας ένταξης των νεοαφιχθέντων-εισών προσφύγων και μεταναστών-ριών στις κοινωνίες υποδοχής μέσω της συμμετοχής των τοπικών κοινοτήτων και της προώθησης της αμοιβαίας κατανόησης με τους ντόπιους. Το έργο περιλαμβάνει οκτώ εταίρους από έξι ευρωπαϊκές χώρες: Βέλγιο, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, Ολλανδία και Ουγγαρία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο τηλ. 2103637547