Το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Line Cooking έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους συμμετέχοντες τις βασικές γνώσεις για την έναρξη μιας επαγγελματικής καριέρας στο μαγειρική. Για το σκοπό αυτό προσφέρει εξαιρετική πρακτική εμπειρία σε όλες τις επαγγελματικές διαδικασίες μιας κουζίνας με ιδιαίτερη προσοχή στα πρότυπα υγιεινής και ποιότητας των τροφίμων. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλικά / Ελληνικά
Διάρκεια Προγράμματος: 45 ώρες
Διάρκεια Μαθήματος: 3-4 ώρες
Μαθήματα ανά εβδομάδα: 2-3 μαθήματα