Open Calls

Απευθύνετε ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής προς ιδιώτες ή άλλους φορείς, σε πρωτοβουλίες σας όπως έρευνες, εργαστήρια, εκδηλώσεις, που αφορούν την υποστήριξη και την ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων.

Ανεβάστε ένα open call

ATLAS - Aid To LGBTQI+ Asylum-Seekers Workshop

Οι εγγραφές άνοιξαν για το εργαστήριο του προγράμματος ATLAS (Aid to LGBTQ+ asylum seekers)!  New dates!

Event Dates: Monday, 3rd August - 10.30am-12.30pm / Tuesday, 4th August - 10.30am-12.30pm /Wednesday, 5th August - 10.30am-12.30pm / Friday, 7th August - 10.30am-12.30pm (Greek times each time)

The event will occur via Zoom and a link will be sent to your email once you have completed this form.

Contact us at + 30 694 067 1666 or Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. // https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3wixsNUlq5wRHS9Lq2U4OpEWtNonmNzfXN608xeFn-exEwA/viewform

περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID 19

Την υλοποίηση του «Προγράμματος έκτακτης οικονομικής στήριξης οικογενειών πληγέντων από την πανδημία COVID 19», χρηματοδοτούμενο από το Dicastery for Promoting Integral Human Development και την Caritas Internationalis, ανακοινώνει η Κάριτας Ελλάς, Φιλανθρωπικό Σωματείο, αναγνωρισμένο - ΜΚΟ!


περισσότερα

 

HIGGS EVENT "ΜΚΟ & COVID-19: Η Επόμενη Ημέρα"

Ένα ακόμα ξεχωριστό event έρχεται στο HIGGS!

📅 Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020
⏰ 16:00 - 18:00
💻 Διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής Zoom

Ομιλητές με πολύχρονη και σημαντική εμπειρία στην Κοινωνία Πολιτών:
- Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής _ ActionAid Hellas
- Βάλια Φράγκου, Philanthropy Advisor
- Νίκος Χαραλαμπίδης, Executive Director _ Greenpeace
- Σωτήρης Πετρόπουλος, Διευθυντής _ HIGGS

ενώνουν τις δυνάμεις τους και βοηθούν τις ΜΚΟ να αντιληφθούν τι σημαίνουν στην πράξη οι συνέπειες της πανδημίας του COVID-19 στην Κοινωνία Πολιτών και τις καθοδηγούν για το πώς να ανταπεξέλθουν σε αυτήν με τον καλύτερο τρόπο. 😷

Παράλληλα ο Σωτήρης Πετρόπουλος, Διευθυντής του HIGGS, θα παρουσιάσει τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποίησε πρόσφατα το HIGGS, με τίτλο "Ελληνικές Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις & COVID-19: Η επόμενη ημέρα". Η έρευνα θα αναρτηθεί και θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους στο επόμενο διάστημα μετά την εκδήλωση.

⚠️ Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά.
⚠️ Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή προς όλους, με προεγγραφή σε αυτή τη φόρμα έως και την Τετάρτη, 15 Ιουλίου, στις 17:00.
⚠️ Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ και εμείς την Τετάρτη 15/07 το απόγευμα, θα σας στείλουμε το link και τις οδηγίες, για να συνδεθείτε στην εκδήλωση!

περισσότερα

 

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) «Το Δίκτυο στην Τράιμπερ» | Εγγραφή σε δράσεις 2020 - 2021

Το Κ.Δ.ΑΠ. «Το Δίκτυο στην Τράιμπερ» προγραμματίζει τη συνέχιση της λειτουργίας του και για το νέο σχολικό έτος 2020 - 2021, δημιουργώντας ομάδες που δωρεάν υποστηρίζουν μαθησιακά τα παιδιά και ενισχύουν την πνευματική, αισθητική, καλλιτεχνική και πολιτιστική τους καλλιέργεια.


περισσότερα

Πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Σεμινάριο Φροντιστών σε Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων

Το σεμινάριο Εκπαίδευσης Φροντιστών σε Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες πρόσφυγες/αιτούντες άσυλο και μετανάστες/στριες, άνω των 18, οι οποίοι/ες έχουν καλή γνώση της ελληνικής ή της αγγλικής γλώσσας και εργάζονται ή σκοπεύουν να εργαστούν σε δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων. 

περισσότερα

 
 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call