Open Calls

Απευθύνετε ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής προς ιδιώτες ή άλλους φορείς, σε πρωτοβουλίες σας όπως έρευνες, εργαστήρια, εκδηλώσεις, που αφορούν την υποστήριξη και την ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων.

Ανεβάστε ένα open call

Ivorian Community of Greece Urgent Covid19 Donation need_el

With the situation of Coronavirus 2019, our community association has a lot of difficulty. We receive a lot of phone calls for our members in distress, who need food and non-food. We call everyone to support our initiative and help us.

Our basic needs are: Gangs, masks, soap, champooing, tomato paste, bread, spaguetti, cookies, oil, toothpaste, toothbrush, rice etc ...

We take everything you could offer us to save the lives of vulnerable people.

We can receive donations at our Office.
Due the COVID-19 , the office is not open everyday , you can contact us before.

Moussa Sangaré
President and Coordinator of Ivorian Community of Greece

Address : Patmou 3-5, 11253 Athens.
Contact : +306946500347; +302111823481
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. //
Website : www.ivoirogrec.eu

Social Media
Facebook Page
Instagram
YouTube
Twitter

περισσότερα

 

Διαδικτυακή έρευνα για τη συμμετοχή των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στη λήψη πολιτικών αποφάσεων

Η βιώσιμη και δημοκρατική διακυβέρνηση προϋποθέτει ότι όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να συμμετέχουν στις πολιτικές διαδικασίες και να αντιπροσωπεύονται οι απόψεις, οι αξίες, οι ανησυχίες τους ανεξάρτητα από την ηλικία, την ταυτότητα φύλου, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, το εθνικό, πολιτισμικό ή θρησκευτικό υπόβαθρο. Παρόλα αυτά, η προκατάληψη ενάντια στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα περιορίζει τη συμμετοχή τους στην πολιτική.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ευρωπαϊκή πρωτοβουλία VoiceIt – που συντονίζεται από το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας- διεξάγει έρευνα με σκοπό να καταγράψει τις αντιλήψεις του πληθυσμού για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα, τα πιθανά εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα με μειονοτικό εθνικό και πολιτιστικό υπόβαθρο, καθώς και τις ανάγκες για πολιτική μεταρρύθμιση με στόχο την καλύτερη εκπροσώπηση των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. H έρευνα απευθύνεται σεΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, κρατικούς λειτουργούς (π.χ. κυβερνητικά στελέχη, στελέχη υπουργείων και οργανισμών δημοσίου συμφέροντος, αιρετοί και στελέχη τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ΟΤΑ), εκπροσώπους πολιτικών θεσμών (π.χ. μέλη και στελέχη κομμάτων, πολιτικών νεολαιών, συνδικαλιστικών ενώσεων) και το γενικό κοινό.

Εάν είσαι πάνω από 15 ετών, συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο και βοήθησέ μας να διαμορφώσουμε μία κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Η έρευνα είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://kmop.limequery.com/762989?lang=el  Τα αποτελέσματα της έρευνας θα συμβάλλουν στην προώθηση της συμμετοχής των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην διαδικασία λήψης πολιτικών αποφάσεων.

Χρειαζόμαστε τη Φωνή σου!

Λίγα λόγια για το VoiceIt
Η πολιτική αντιπροσώπευση και συμμετοχή των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων είναι αναγκαία για την προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων και πολιτικών αλλά και για τη διαμόρφωση μίας κοινωνίας με ίσες ευκαιρίες για όλες και όλους. Σε αυτό το πλαίσιο, η ευρωπαϊκή πρωτοβουλία VoiceIt στοχεύει στο να αυξήσει τη συμμετοχή και την άμεση εμπλοκή των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην διαδικασία λήψης πολιτικών αποφάσεων, εμπλέκοντας κυβερνητικούς αξιωματούχους, ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις και εκπροσώπους κομμάτων σε έναν εποικοδομητικό διάλογο για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα και τη συμμετοχή στον πολιτικό διάλογο.

περισσότερα

Ανακοίνωση έναρξης μαθημάτων ελληνικής γλώσσας με εστίαση στην αναζήτηση εργασίας στην ΠΥΞΙΔΑ

Με γνώμονα την καλύτερη ανταπόκριση στις ιδιαίτερες γλωσσικές ανάγκες των προσφύγων και μεταναστών, το Διαπολιτισμικό Κέντρο του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες ΠΥΞΙΔΑ οργανώνει κύκλο μαθημάτων ελληνικών, εστιασμένο σε έννοιες επαγγελματικού προσανατολισμού και στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου σχετικά με την απασχόληση, καθώς και στη συνομιλία και επικοινωνία κατά την αναζήτηση εργασίας και σε χώρους εργασίας.  

περισσότερα

 
 
 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call