Open Calls

Απευθύνετε ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής προς ιδιώτες ή άλλους φορείς, σε πρωτοβουλίες σας όπως έρευνες, εργαστήρια, εκδηλώσεις, που αφορούν την υποστήριξη και την ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων.

Ανεβάστε ένα open call

Inclusive Europe | Mentoring Sessions για μετανάστες-ριες και πρόσφυγες

Έχεις μεταναστευτικό προφίλ και ψάχνεις ένα μέντορα να σε καθοδηγήσει;

Το ΚΜΟΠ - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει δωρεάν ένα πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης και καθοδήγησης (Mentoring) για μετανάστες-ριες και πρόσφυγες, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Inclusive Europe, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Ειδικότερα, αναζητούμε άτομα ηλικίας 18-28 ετών με μεταναστευτικό υπόβαθρο απ’ όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να λάβουν συμβουλευτική υποστήριξη από ειδικούς - είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης - στους ακόλουθους τομείς:

• αναζήτηση εργασίας
• υγεία
• οικογενειακή επανένωση
• ελεύθερος χρόνος
• ιθαγένεια
• προσόντα
• άλλο

Oι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν άμεσα και συγκεκριμένα στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Όσοι-ες επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και διαθεσιμότητα έως την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://forms.gle/HeUKXmcs3BToHoFy8

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ – ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Σημείωση: Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτώνται από τις ανάγκες των συμμετεχόντων/-ουσών και κυμαίνονται από 2 έως 6. Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλα τα άτομα που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τις συνεδρίες.

Λίγα λόγια για το Inclusive Europe

Το έργο Inclusive Europe στοχεύει στη διευκόλυνση της διαδικασίας ένταξης των νεοαφιχθέντων-εισών προσφύγων και μεταναστών-ριών στις κοινωνίες υποδοχής μέσω της συμμετοχής των τοπικών κοινοτήτων και της προώθησης της αμοιβαίας κατανόησης με τους ντόπιους. Το έργο περιλαμβάνει οκτώ εταίρους από έξι ευρωπαϊκές χώρες: Βέλγιο, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, Ολλανδία και Ουγγαρία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. // ή στο τηλ. 2103637547

περισσότερα

 

Θέση εργασίας Ψυχολόγου στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού προκηρύσσει θέση Ψυχολόγου πλήρους απασχόλησης στο πρόγραμμα «Child protection case management for refugee children including Unaccompanied Children in Attica». Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι 31/12/2021 με δυνατότητα ανανέωσης.


περισσότερα

 

Θέση εργασίας Διερμηνέα - Πολιτισμικoύ Διαμεσολαβητή Urdu στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Child protection case management for refugee children including Unaccompanied Children in Attica» που υλοποιείται από το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού («Δίκτυο») προκηρύσσεται θέση διερμηνέα/πολιτισμικού διαμεσολαβητή Urdu πλήρους απασχόλησης. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι έως 31/12/2021 με δυνατότητα ανανέωσης.


περισσότερα

ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1ΧΡ.+

Η οργάνωσή μας, Ανθρωπιστική Πρωτοβουλία ΓΕΦΥΡΕΣ, έχει δεχθεί μια μεγάλη δωρεά σε γάλα σκόνη για παιδιά 1χρ.+. Λήγουν 15 με 30 Οκτωβρίου και θα ήταν θαυμάσιο αν θα μπορούσαν να διανεμηθούν σε άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη.

περισσότερα

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ/ΝΕΕΣ 17-24 ΕΤΩΝ / OPEN CALL FOR SKILLS LEARNING AND PLACEMENT PROGRAM FOR YOUNG PEOPLE 17-24 YEARS OLD


Το πρόγραμμα αφορά νέες και νέους από 17-24 που αναζητούν εργασία και θέλουν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους για την ένταξη στην αγορά εργασίας.

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call