Open Calls

Απευθύνετε ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής προς ιδιώτες ή άλλους φορείς, σε πρωτοβουλίες σας όπως έρευνες, εργαστήρια, εκδηλώσεις, που αφορούν την υποστήριξη και την ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων.

Ανεβάστε ένα open call

Όλος ο κόσμος μια μπάλα, μια ομάδα!

Το Be the Miracle καλεί παιδιά 14 έως 18 χρονών να συμμετάσχουν στις ποδοσφαιρικές ομάδες του οργανισμού. Να προπονηθεί, να μάθει τα μυστικά του αθλήματος και να αγωνιστεί σε πρωταθλήματα και τουρνουά που διοργανώνονται κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

H διαφορετική γλώσσα, φυλή, θρησκεία….. ΔΕΝ αποτελούν εμπόδιο
Στόχος της δράσης του ποδοσφαίρου είναι τα παιδιά από διαφορετικές εθνικότητες να γίνουν ΜΙΑ ομάδα, να συνεργάζονται, να πειθαρχούν και να μάθουν την αξία του Fair Play σε πραγματικές συνθήκες πρωταθλήματος.

Επίσης παιδιά που θέλουν να προχωρήσουν και να ασχοληθούν σοβαρά με το ποδόσφαιρο στο τέλος της χρονιάς τους δίνεται η ευκαιρία να προωθηθούν σε ποδοσφαιρικά Camps μεγάλων αθλητικών συλλόγων.

Δηλώσεις συμμετοχής το τηλ. επικ.: 6944815109 Υπεύθυνος Κώστας Παντελίδης
Τοποθεσία: Γήπεδα 5x5 Σαράφειο Αθλητικό κέντρο
Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Σάββατο 11.00 - 14.00

περισσότερα

Γίνετε οικοδεσπότες του Baytna Hub - Αthens Comics Library

Το Baytna Hub αναζητά συνεργαζόμενους οργανισμούς που θα ήθελαν να γίνουν οικοδεσπότες του Baytna Hub και θα ενδιαφερόντουσαν να προσκαλέσουν για μια επίσκεψη στo χώρο τους τα μέλη του προγράμματος "Το Baytna Hub πηγαίνει ...".

περισσότερα

 

Free vocational training program “Woodworking”.

Woodworkers are responsible for producing, designing, crafting, and testing wood products such as cabinets, musical instruments, and furniture using specialized tools. Woodworkers set up, operate, and tend all types of woodworking tools and machineries, such as saws, milling machines, drill presses, lathes, shapers, routers, sanders, planers, and wood-fastening machines.

περισσότερα

Μάθε και Διεκδίκησε τα Δικαιώματά σου με την Εκπαίδευση του “Equality Works” - Learn and Claim your Rights through the “Equality Works” Training

Ως κομμάτι του έργου «Equality Works», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, έρχεται στο Generation 2.0 RED ο 1ος σύντομος κύκλος ομαδικών εκπαιδεύσεων πάνω στη Διεκδίκηση Δικαιωμάτων. Η Εκπαίδευση αποτελεί μια λεπτομερή εισαγωγή στη μεθοδολογία, τις τεχνικές και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από ομάδες και κοινότητες για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων.


περισσότερα

 

Δωρεάν Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης HVAC & Plumbing της Odyssea Academy

Το πρόγραμμα κατάρτισης συνδυάζει θεωρία και πρακτική εκπαίδευση, δίνοντας μια βασική κατανόηση και γνώση βασικών θεμάτων Υδραυλικών και HVAC. Δίνει επίσης έμφαση στις ασφαλείς πρακτικές, στα εξειδικευμένα εργαλεία και στις επισκευές. Ολοκληρώνοντας με επιτυχία αυτό το μάθημα, οι συμμετέχοντες θα διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις για την είσοδο στην εργασία στο πεδίο των Υδραυλικών και HVAC.

περισσότερα

 

Δωρεάν Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Barista

Ο σκοπός του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης Barista είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις ώστε να εργαστούν ως επαγγελματίες στον χώρο του καφέ.
Οι γνώσεις που θα αποκτήσουν είναι τόσο πρακτικές, όσο και θεωρητικές. Θα διδαχθούν από ειδικούς, με μεθόδους βιωματικής εκπαίδευσης, χρησιμοποιώντας επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Μια καριέρα στον χώρο του καφέ σας περιμένει!

περισσότερα

Δωρεάν Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Line Cooking

Οι μάγειρες γραμμής αποτελούν για πολλά εστιατόρια σημαντικό μέρος της προετοιμασίας του φαγητού που βγαίνει από την κουζίνα. Εργάζονται υπό την καθοδήγηση ενός αρχιμάγειρα και σε κάθε έναν αποδίδεται συνήθως ένα συγκεκριμένο μέρος της παραγωγής, όπως το ψήσιμο, το βράσιμο ή η περιοχή προετοιμασίας λαχανικών. Συνήθως έχουν αρκετά καθήκοντα βοηθού στην κουζίνα που εστιάζουν στο να παραμένει καθαρή και λειτουργική.

Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους συμμετέχοντες τις βασικές γνώσεις για την έναρξη μιας επαγγελματικής καριέρας στο μαγειρική. Για το σκοπό αυτό προσφέρει εξαιρετική πρακτική εμπειρία σε όλες τις επαγγελματικές διαδικασίες μιας κουζίνας με ιδιαίτερη προσοχή στα πρότυπα υγιεινής και ποιότητας των τροφίμων.

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call