Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο τρίτο έτος της Baytna Hub!

Baytna Hub: κέντρο δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας 0-6 ετών και τους φροντιστές τους από την Athens Comics Library

Τη Δευτέρα 11/10/2021, θα ανοίξουμε ξανά τις πόρτες του όμορφου νέου μας χώρου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλη, στους παλιούς και νέους φίλους μας με μια ποικιλία δημιουργικών δραστηριοτήτων, αφηγήσεων, κλαμπ ανάγνωσης και βιβλίου, μουσική και κίνηση, origami και προσοχή σε έναν ασφαλή χώρο εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας.

Το 2019 η Athens Comics Library ένωσε τις δυνάμεις της με την Refugee Trauma Iniciative για να δημιουργήσει έναν ασφαλή και δημιουργικό χώρο για τα παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες και τους φροντιστές τους, που φιλοξενείται στην Athens Comics Library. Η Athens Comics Library είναι περήφανη που επιλέχθηκε από την RTI ως έναν από τους κόμβους Baytna στην Ελλάδα. Από τον Οκτώβριο του 2019, το Hub μας εξυπηρετεί 15 οικογένειες, τα μέλη των οποίων συμμετείχαν σε δύο συνεδρίες κάθε εβδομάδα. Οι περισσότερες οικογένειες είχαν 2-3 παιδιά, ηλικίας από ένα έτος έως 6 ετών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ισχυρή κοινότητα, να δούμε τα παιδιά να μεγαλώνουν, να αλληλεπιδρούν και να μαθαίνουν.

Το Baytna, που σημαίνει «το σπίτι μας» στα αραβικά, παρέχει υψηλής ποιότητας προσχολική εκπαίδευση και ειδική ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε παιδιά ηλικίας 2-6 ετών και στους γονείς τους. Το πρόγραμμα προσπαθεί να δώσει στα παιδιά αυτά την ευκαιρία να μάθουν και να παίξουν και να αναπτύξουν υγιείς και ασφαλείς σχέσεις. Η Baytna καλλιεργεί τη σχέση μεταξύ γονέων και παιδιών για να ενισχύσει την κοινωνικο-συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών με τα οποία συνεργαζόμαστε.

 Το Baytna Hub ξεκινά τη Δευτέρα 11/10/2021 και πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 10: 00-2: 00μμ

Όλες οι δραστηριότητες μας είναι ανοιχτές σε όλους και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι! Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με τις οδηγίες μας για τη δημόσια ασφάλεια, τα μαθήματα θα λειτουργούν με περιορισμένο αριθμό 8 παιδιών ανά τάξη, οπότε κάντε κράτηση θέσης χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα: Online Registration Form

Για τυχόν απορίες παρακαλώ στείλτε email στο [email protected] ή στο τηλέφωνο/whatsapp/viber 698 30 50 292 (Baytna Hub Manager - Dina)

Γλώσσα: Όλες οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά και Αγγλικά, Φαρσί και Γαλλικά.

Όλα τα μέλη της ομάδας Baytna Hub είναι πλήρως εμβολιασμένα.

  

Το Baytna παρέχει έναν χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν και φροντίζουν και μπορούν να μάθουν, και όπου οι οικογένειες μπορούν να ενισχύσουν τις σχέσεις και να νιώσουν δυναμωμένες.


Πληροφορίες για πρόσβαση και παραπομπή

Το Baytna Hub ξεκινά τη Δευτέρα 11/10/2021 και πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 10: 00-2: 00 μ.μ. Όλες οι δραστηριότητες μας είναι ανοιχτές σε όλους και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι! Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Σύμφωνα με τις οδηγίες μας για τη δημόσια ασφάλεια, τα μαθήματα θα λειτουργούν με περιορισμένο αριθμό 8 παιδιών ανά τάξη. Για τυχόν απορίες παρακαλώ στείλτε email στο [email protected] ή στο τηλέφωνο/whatsapp/viber 698 30 50 292 (Baytna Hub Manager - Dina). Γλώσσα: Όλες οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά και Αγγλικά, Φαρσί και Γαλλικά. Όλα τα μέλη της ομάδας Baytna Hub είναι πλήρως εμβολιασμένα.Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call