Περιγραφή

Το έργο «Equality Works» που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity, προωθεί την ισότιμη εκπαίδευση και κατάρτιση και, γι’ αυτό τον λόγο, προσφέρει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες με προσφυγικό ή μεταναστευτικό υπόβαθρο να συμμετάσχουν σε συνεδρίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Είτε είστε ανήλικος και αναζητάτε εκπαιδευτικό μονοπάτι, είτε ενήλικας που θα ήθελε να ολοκληρώσει τη φοίτηση στο σχολείο ή και να προχωρήσει σε σπουδές, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας και το όνειρό σας μέσω της δημόσιας και τυπικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Οι σύμβουλοι στο Generation 2.0 RED μπορούν να σας καθοδηγήσουν μέσα από εξατομικευμένες συνεδρίες ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και τις ευκαιρίες που παρέχονται από τις εκπαιδευτικές δομές στην Ελλάδα.

 


Πληροφορίες για πρόσβαση και παραπομπή

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε μια συνεδρία Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εσάς ή να κάνετε παραπομπή, παρακαλούμε στείλτε μέιλ στο [email protected] εκφράζοντας το αίτημά σας ή καλέστε στο 213 088 4499.Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call