Περιγραφή

To "Be the Miracle – Το Θαύμα" είναι ένας οργανισμός που έχει ως στόχο την στήριξη παιδιών και οικογενειών από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στα πλαίσια των δράσεων μας έχει δημιουργηθεί η ποδοσφαιρική ομάδα ΘΑΥΜΑΪΚΟΣ, όπου προσφέρει την δυνατότητα σε παιδιά να αθληθούν αλλά και να συμμετάσχουν σε αγώνες, τουρνουά και πρωταθλήματα. Οι προπονήσεις γίνονται με την εποπτεία και τις οδηγίες ειδικών προπονητών.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να αθλούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να μάθουν επί της ουσίας το άθλημα του ποδοσφαίρου, να ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους και να εξελίξουν το ταλέντο τους. Κατά την διάρκεια της χρονιάς η ομάδα επισκέπτεται αγώνες του πρωταθλήματος της Super League, επαγγελματικές ομάδες και διοργανώνει σεμινάρια ποδοσφαιρικής τεχνικής, Fair Play.

For English follow this link.

 


Πληροφορίες για πρόσβαση και παραπομπή

Η ομάδα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 13 έως 17. Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Σάββατο στις 11.00 στο κέντρο Αθλητισμού Σεράφειο (Πειραιώς 160) και τις Κυριακές η ομάδα συμμετέχει σε πρωταθλήματα. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για να κλείστε θέση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας : κινητό: 6944815109 e-mail: [email protected]Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call