Περιγραφή

Το Project Layali αποτελεί μια ΚοινΣΕπ της ΜΚΟ Ζααταρ που αναπτύχθηκε το 2018, έτσι ώστε να επεκτείνει την αποστολή μας να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες, αιτούντες και μετανάστες (από οποιαδήποτε εθνικότητα) να βρουν εργασία και να έχουν μια αυτόνομη ζωή. To Project Layali προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση σε ανταγωνιστικές δεξιότητες που θα επιτρέψουν στους καταρτιζόμενους να βρουν δουλειά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Project Layali περιλαμβάνει τρεις παράλληλες επιχειρήσεις προς το παρόν:

1.Το Layali Shop που διαθέτει για αγορά στο ευρύ κοινό κοσμήματα, ρούχα, έργα τέχνης, χαλιά και άλλες δημιουργίες αιτούντων άσυλο και προσφύγων από πολλές διαφορετικές εθνικότητες.

2.Το Layali Salon που είναι ένα μικρό, φιλικό προς το περιβάλλον, κομμωτήριο ανδρών, γυναικών και παιδιών, που απασχολεί πρόσφυγες και μετάναστες, και το οποίο προσφέρει υπηρεσίες κουρέματος, χτενίσματος και αποτρίχωσης προσώπου. Επιπλέον λειτουργούν κατά καιρούς πρόγραμματα πληρωμένης μαθητείας όπου πρόσφυγες και μετανάστες θα μπορούν να αποκτήσουν εμπειρία στον χώρο της αισθητικής.

3.Το ταχυφαγείο ανατολίτικων εδεσμάτων «Taste of Damascus», που θα εγκαινιάσει τις υπηρεσίες του περί τα τέλη του Ιανουαρίου του 2020.

For English follow this link.


Πληροφορίες για πρόσβαση και παραπομπή

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως ανατρέξατε στην κάθε επιμέρους υπηρεσία και στα αντίστοιχα στοιχεία επικοινωνίας.Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call