Περιγραφή

 

Παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης, πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε πρόσφυγες και μετανάστες, στοχεύοντας στην ενίσχυση της εργασιακής και κοινωνικής τους ένταξης και ενσωμάτωσης.

Μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών:

·        Διευκολύνουμε την πρόσβαση και την επικοινωνία με τις δημόσιες και κοινωνικές υπηρεσίες (όπως το σύστημα υγείας και εκπαίδευσης) καθώς και την συμμετοχή σε άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια στα πλαίσια της ενεργητικής κοινωνικής συμμετοχής.

·        Συμβάλλουμε στην ενημέρωση για το νομικό και θεσμικό πλαίσιο και τα εργασιακά και ατομικά δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών.

·        Αυξάνουμε τις πιθανότητες της εργασιακής τους ένταξης μέσω του προσδιορισμού και της ανάπτυξης των ατομικών δεξιοτήτων, της ενδυνάμωσης και του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι εξατομικευμένες για τον κάθε ωφελούμενο καθώς η επιλογή και ο τρόπος υλοποίησής τους προσδιορίζεται από την διεξαγωγή συνεντεύξεων αξιολόγησης των αναγκών τους και σκιαγράφησης των προσωπικών τους χαρακτηριστικών και ιδιαιτεροτήτων.

 

For English follow this link.

 


Πληροφορίες για πρόσβαση και παραπομπή

Πρόσβαση στην υπηρεσία μόνο κατόπιν ραντεβού! Για ραντεβού επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 5231966 ή μέσω mail στο [email protected]orthnet.gr με τίτλο θέματος "Υπηρεσίες ACCMR". Δεχόμαστε παραπομπές από άλλους φορείς με την συμπλήρωση της φόρμας παραπομπής (ο σύνδεσμος βρίσκεται ακριβώς από κάτω) και την αποστολή της στο [email protected] με τίτλο θέματος "Υπηρεσίες ACCMR".

Φόρμα παραπομπήςΠαρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call