Περιγραφή

 

Λόγω μεγάλης λίστας αναμονής προς το παρόν αναστέλλεται η διαδικασία παραπομπών μέχρι νεοτέρας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας προκειμένου να ενημερωθείτε για το πότε θα υπάρχει δυνατότητα νέων παραπομπών (στο https://www.hestiahellas.org/therapeutic-workshops)

Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη

Η Hestia Hellas είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που εξυπηρετεί ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στην Αθήνα, δηλαδή παιδιά, εφήβους και ενήλικες, καθώς και Έλληνες που πλήττονται από τις οικονομικές συνθήκες και πρόσφυγες που επιθυμούν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα ή σε άλλα μέρη της Ευρώπης.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους πληθυσμούς να ευημερήσουν και να επιτύχουν μια πιο αξιοπρεπή ζωή, παρέχοντας υποστήριξη, όπως: Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη (Case Management (Κοινωνικός επιστήμονας), Ψυχολόγοι Ενηλίκων, Παιδοψυχολόγος), Εργαστήρια εμψύχωσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων. Προσφέρουμε επίσης ψυχο-εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά των επωφελούμενών μας.

 

For Εnglish follow this link.


Πληροφορίες για πρόσβαση και παραπομπή

(Δείτε το σχόλιο άνω) Η πρόσβαση στην υπηρεσία Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γίνεται μέσω παραπομπών από φορείς χρησιμοποιώντας διαδικτυακή φόρμα παραπομπής η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Hestia Hellas στο εξής link: https://www.hestiahellas.org/therapeutic-workshops (στο μέσο της σελίδας με την ένδειξη «Referral form»). Για επιπλέον διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου: 213 090 7859 ή μέσω e-mail: [email protected]Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call