Νέα

COVID-19: Δυναμικό εργαλείο χαρτογράφησης υπηρεσιών και καλών πρακτικών για ευάλωτες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων προσφύγων και μεταναστών

Άρθρο

Το Κέντρο Συντονισμού του δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων (ACCMR) σε συνεργασία με τις οργανώσεις μέλη, σε μια προσπάθεια να κρατήσει την ψηφιακή πλατφόρμα επικαιροποιημένη κατόπιν των μεταβολών που έχουν επιφέρει τα μέτρα προστασίας του πληθυσμού απέναντι στον ιό CoViD 19/κορωνοϊό, προχωρά σε επικαιροποίηση της χαρτογράφησης των υπηρεσιών και των δράσεων που παρέχονται στην Αθήνα και αφορούν ευάλωτες ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του προσφυγικού και μεταναστευτικού πληθυσμού. 

περισσότερα

Ανακοινώσεις σχετικά με μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού από την κυβέρνηση

Άρθρο

Στη σελίδα αυτή θα δημοσιεύονται  της κυβέρνησης για μέτρα πρόληψης και προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό που άπτονται θεμάτων προσφύγων και μεταναστών. Η λίστα θα ενημερώνεται. 

περισσότερα

 

Δήμος Αθηναίων: Μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας

Δελτίο Τύπου

Η λίστα ενημερώνεται τακτικά. 

Ο Δήμος Αθηναίων στην προσπάθεια του να προστατεύσει στο μέγιστο βαθμό την δημόσια υγεία κατοίκων και επισκεπτών της πόλης και ακολουθώντας τις αποφάσεις του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, προχωρά σε μια σειρά νέων επικαιροποιημένων μέτρων προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρακάτω παρατίθενται μέτρα που έχουν ληφθεί και επηρεάζουν τις υπηρεσίες αλλά και τους χώρους διεξαγωγής δράσεων που είναι αναρτημένες/οι στην πλατφόρμα του Κέντρου Συντονισμού για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων. 

περισσότερα

Χρήσιμο ενημερωτικό υλικό για εργαζόμενους και ωφελούμενους

Άρθρο

Δεδομένης της επείγουσας ανάγκης για σωστή ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνουμε ορισμένες χρήσιμες πηγές πληροφόρησης και ενημερωτικό υλικό, διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες, για εργαζόμενους και ωφελούμενους. 

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call