Νέα

Ιανουάριος και Φεβρουάριος με νέες πρωτοβουλίες από το δίκτυο του ACCMR

Άρθρο

Μάθετε για τις νέες καταχωρίσεις στο www.accmr.gr και μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε την πλατφόρμα για υπηρεσίες, δράσεις και open calls από φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και ένταξης ευάλωτων ομάδων και προσφυγικού/μεταναστευτικού πληθυσμού.

περισσότερα

Πρόσκληση στην παρουσίαση του Co - Athens

Άρθρο

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, η ομάδα του Curing the Limbo διοργανώνει παρουσίαση του προγράμματος co-Athens, καθώς και του τρόπου συμμετοχής σε αυτό. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00, στο Εργαστήριο Δημιουργικής Ώσμωσης Ε.Δ.Ω. (Προφήτου Δανιήλ 18, Κεραμεικός).

περισσότερα

 

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στο co-Athens

Άρθρο

Θέλεις να υλοποιήσεις δράσεις που θα φέρουν θετικές αλλαγές στη γειτονιά σου;

Σκέφτηκες να συνεργαστείς με πρόσφυγες που κατοικούν στην Αθήνα;

Θέλεις να συμβάλεις στη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης και φιλικής πόλης;

Κάτοικοι, πρωτοβουλίες πολιτών, αναγνωρισμένοι πρόσφυγες και τοπική αυτοδιοίκηση ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους προς όφελος της πόλης. For English click here.  

περισσότερα

Το «Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη» μοιράζεται πρακτικές που προωθούν την ουσιαστική συνύπαρξη σε τοπικό επίπεδο

Άρθρο

16 καλές πρακτικές για την ένταξη από δήμους της Ελλάδας! Σε μια καινούρια έκδοση συγκεντρώνονται θετικές πρακτικές για την κοινωνική ένταξη του προσφυγικού πληθυσμού στις κοινωνίες υποδοχής καθώς και την προώθηση της κοινωνικής συνοχής και συνύπαρξης, στο πλαίσιο δημοτικών πρωτοβουλιών. Η πρωτοβουλία χαρτογράφησης εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του «Δικτύου Πόλεων για την Ένταξη» και υλοποιήθηκε από δήμους – μέλη του Δικτύου με την τεχνική υποστήριξη του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στο πλαίσιο του προγράμματος 'Durable Solutions for Migrants in Greece'.

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call