Νέα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έκτακτη χαρτογράφηση υπηρεσιών για την υποστήριξη των εκτοπισμένων

Άρθρο

Το Κέντρο Συντονισμού του  Δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων (ACCMR) ανταποκρινόμενο στις νέες και συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν από την έλευση στην Αθήνα εκτοπισμένων Ουκρανών πολιτών, έθεσε σε εφαρμογή μια έκτακτη χαρτογράφηση υπηρεσιών που παρέχονται στην πόλη μας και που είναι προσβάσιμες από τον πληθυσμό αυτό.

περισσότερα

Δήμος Αθηναίων | Δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης για ενήλικες

Άρθρο

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης*, μπαίνουν ξανά σε «τροχιά» υλοποίησης από τον Δήμο Αθηναίων, ύστερα από δύο χρόνια διακοπής -λόγω της πανδημίας. Πρόκειται για μαθήματα που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες, ανεξαρτήτου μόρφωσης ή χώρας καταγωγής, καθώς και σε μέλη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. 

περισσότερα

 

Χορήγηση Π.Α.Μ.Κ.Α. για τον εμβολιασμό κατά της COVID -19

Άρθρο

Το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) του Δήμου Αθηναίων αυξάνει τις υπηρεσίες του και χορηγεί Προσωρινό Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Π.Α.Μ.Κ.Α.) για τη διενέργεια του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19 σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με περιορισμένη πρόσβαση στα δημόσια αγαθά (πολίτες τρίτων χωρών ή ανιθαγενείς ανεξαρτήτως νομιμότητας διαμονής, κτλ). Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 9πμ-5μμ το ΚΕΜ θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες θα προσφέρονται κανονικά τις υπόλοιπες μέρες.

περισσότερα

Δήμος Αθηναίων: Ενημέρωση για εμβολιασμούς παιδιών & εφήβων

Άρθρο

Το Σάββατο 19/3/2022, το τμήμα Προληπτικής Ιατρικής, Προαγωγής Υγείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει εμβολιασμούς σε συνεργασία με την Εταιρεία "Υγεία για όλους" για παιδιά και εφήβους που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί ή τους υπολείπονται δόσεις. Το Σάββατο 19/3/2022, το τμήμα Προληπτικής Ιατρικής, Προαγωγής Υγείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει εμβολιασμούς σε συνεργασία με την Εταιρεία "Υγεία για όλους" για παιδιά και εφήβους που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί ή τους υπολείπονται δόσεις. 

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call