Νέα

Τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων σας μαθαίνουν να κάνετε με ασφάλεια και εγκυρότητα τα self test - Κλείστε το ραντεβού σας

Άρθρο

Πολύτιμη συνδρομή για τη σωστή διενέργεια των self tests, δηλαδή του ατομικού διαγνωστικού ελέγχου για τη νόσο COVID-19, θα βρουν οι πολίτες στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων που ενισχύει τις υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Υγείας, ανταποκρινόμενος στις αυξημένες ανάγκες ιατρικής φροντίδας που συνεπάγεται η πανδημία. 

περισσότερα

Οδηγίες για Self - testing | Refugee info

Άρθρο

Στην ιστοσελίδα του Refugee Info μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου από τον κορωνοϊό σε αγγλικά, φαρσί,αραβικά, ουρντού (σε εξέλιξη) σύμφωνα με τις οδηγίες στο gov.gr.

περισσότερα

 

Λάβετε μέρος: Το Co-Athens προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, ψυχαγωγίας και διασύνδεσης για όλους!

Άρθρο

Το co-Athens κορυφώνει τις δράσεις του προσφέροντας μια σειρά εργαστηρίων και άλλων πρωτοβουλιών που επιδιώκουν να φέρουν κοντά όλους τους κατοίκους της Αθήνας, να μάθει ο ένας από τον άλλο, να γίνουμε πιο δυνατοί.

Μάθετε περισσότερα & Λάβετε μέρος!

περισσότερα

Το Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη διευρύνεται και μοιράζεται ιστορίες συμμετοχής!

Άρθρο

Το Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη, με το 2ο ενημερωτικό του δελτίο, καλωσορίζει μια περίοδο αλλαγών και δημιουργικών προκλήσεων, αριθμώντας πλέον 17 μέλη. Παρά την παρατεταμένη αβεβαιότητα που έχει προξενήσει η πανδημία καθώς και οι μεταβολές στον τομέα του προσφυγικού, οδηγός για τα μέλη του Δικτύου παραμένει ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προτεραιότητα η κοινωνική συνοχή και συνύπαρξη. Η δύναμη και η αξία του «Μαζί», είναι άλλωστε σήμερα πιο φανερή παρά ποτέ!

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call