Νέα

«Εξερευνώντας τις πόλεις μας» - Ο Δήμος Αθηναίων συμμετέχει σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας του ΔΟΜ

Δελτίο Τύπου

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) εγκαινιάζει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Εξερευνώντας τις πόλεις μας», με έργα 38 ερασιτεχνών φωτογράφων, Ελλήνων και προσφύγων που βρήκαν ένα νέο σπίτι στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος HELIOS [Hellenic Integration Support for Beneficiaries of International Protection] και σε συνεργασία με επτά (7) δήμους σε όλη την Ελλάδα και το Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη, ο ΔΟΜ διοργανώνει ένα φωτογραφικό ταξίδι στις πόλεις της Αθήνας, του Ηρακλείου, των Ιωαννίνων, της Κατερίνης, της Λιβαδειάς, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.

περισσότερα

Άνοιξη με νέες πρωτοβουλίες από το δίκτυο του ACCMR

Άρθρο

Μάθετε για τις νέες καταχωρίσεις στο www.accmr.gr και μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε την πλατφόρμα για υπηρεσίες, δράσεις και open calls από φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και ένταξης ευάλωτων ομάδων και προσφυγικού/μεταναστευτικού πληθυσμού.

περισσότερα

 

Εθελοντική Αιμοδοσία | 5 & 6 Φεβρουαρίου

Άρθρο

#elastoserafio #δώσε_αίμα #μοιράσου_τη_ζωή
Κλείσε τηλεφωνικά το ραντεβού σου και έλα στη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, 10.00-16.00.
📞 2132146716 & 2132146726
🕘 Καθημερινά, 09.00-15.00
*Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας*
#serafio #cityofAthens

περισσότερα

Λάβετε μέρος σε έρευνα με θέμα 'Black Lives Matter: everyday politics, cultural practices and popular culture amongst Black women and teenage girls in Athens'

Άρθρο

Το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΚΠΑ) υλοποιεί έρευνα με θέμα 'Black Lives Matter: everyday politics, cultural practices and popular culture amongst Black women and teenage girls in Athens', με στόχο την καλύτερη κατανόηση της καθημερινότητας και της κουλτούρας των Αφρικανικής καταγωγής γυναικών, ηλικίας 13-17 και 30-45, που ζουν στην Αθήνα. Σε αυτό το πλαίσιο καλεί Έλληνες και μετανάστες/τριες από Αφρικανικές χώρες που ζουν στην Αθήνα, να συμβάλουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων, συμμετέχοντας στην υποβολή ερωτηματολογίων και ιστοριών.

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call