Νέα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ CURING THE LIMBO ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Άρθρο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται για ενημέρωση και εγγραφή στο πρόγραμμα Curing the Limbo κάθε Τρίτη & Πέμπτη 10:00 - 14:00 στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, στον 2ο όροφο.

περισσότερα

Τι νέα από το Δίκτυο του ACCMR για τους μήνες Αύγουστο & Σεπτέμβριο;

Άρθρο

Μάθετε για τις νέες καταχωρίσεις στο www.accmr.gr και μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε την πλατφόρμα για υπηρεσίες, δράσεις και open calls από φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και ένταξης ευάλωτων ομάδων και προσφυγικού και μεταναστευτικού πληθυσμού.

περισσότερα

 

Social Dynamo: Δημόσια Πρόσκληση για συμμετοχή στον 5ο Κύκλο του Προγράμματος Φιλοξενίας & Ενδυνάμωσης

Άρθρο

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη ανακοινώνει τη δημόσια πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στον Πέμπτο Κύκλο του Προγράμματος Φιλοξενίας και Ενδυνάμωσης του Social Dynamo που θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020. Το Social Dynamo είναι μία πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων (μέσω του συνΑθηνά), που στοχεύει στην ενδυνάμωση οργανώσεων και ομάδων της κοινωνίας των πολιτών, με άξονες την επιμόρφωση, την επαγγελματική υποστήριξη και τη δικτύωση.

περισσότερα

Νέα μέλη, υπηρεσίες και δράσεις στην πλατφόρμα του ACCMR_Ιούλιος 2019

Άρθρο

Η διαδικασία επικαιροποίησης των ήδη αναρτημένων υπηρεσιών της πλατφόρμας του Κέντρου Συντονισμού του δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων (ACCMR) έχει ολοκληρωθεί μέχρι και τον μήνα Ιούνιο ενώ η πλατφόρμα έχει εμπλουτιστεί με νέα μέλη, υπηρεσίες και δράσεις, χάρη στη δυναμική ανταπόκριση των μελών της. Το δίκτυο του ACCMR ολοένα και διευρύνεται με την πλατφόρμα να αριθμεί πλέον 135 μέλη και 137 υπηρεσίες. Το www.accmr.gr έχουν επισκεφτεί από τον Οκτώβριο του 2018 19.515 χρήστες. Μάθετε για τις νέες καταχωρίσεις και μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε την πλατφόρμα για υπηρεσίες, δράσεις και open calls από οργανώσεις και φορείς του δήμου Αθηναίων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και ένταξης προσφυγικού και μεταναστευτικού πληθυσμού. 

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call