Νέα

Φθινόπωρο με νέες πρωτοβουλίες από το δίκτυο του ACCMR

Άρθρο

Μάθετε για τις νέες καταχωρίσεις στο www.accmr.gr και μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε την πλατφόρμα για υπηρεσίες, δράσεις και open calls από φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και ένταξης ευάλωτων ομάδων και προσφυγικού/μεταναστευτικού πληθυσμού. 

Find out about the new listings at www.accmr.gr and do not forget to consult the platform for services, actions and open calls from organizations active in the field of social welfare and integration of vulnerable groups and refugee / migrant population.

περισσότερα

Μένουμε ασφαλείς: Επικαιροποιημένο χρήσιμο ενημερωτικό υλικό για εργαζόμενους και ωφελούμενους

Άρθρο

Δεδομένης της επείγουσας ανάγκης για σωστή ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνουμε ορισμένες χρήσιμες πηγές πληροφόρησης και ενημερωτικό υλικό, διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες, για εργαζόμενους και ωφελούμενους. 

περισσότερα

 

Το Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη ενισχύει τη λειτουγία του - 1ο Ενημερωτικό Δελτίο

Άρθρο

Το πρώτο ενημερωτικό δελτίο του Δικτύου Πόλεων για την Ένταξη είναι γεγονός! Το Δίκτυο Πόλεων μοιράζεται το 1ο newsletter του, που περιέχει ενδιαφέροντα νέα αναφορικά με το έργο και τις προοπτικές του κοινού εγχειρήματος 13 μικρότερων και μεγαλύτερων δήμων της Ελλάδας που ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στον τομέα της ένταξης. 

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call