Νέα

Λάβετε μέρος σε έρευνα με θέμα 'Black Lives Matter: everyday politics, cultural practices and popular culture amongst Black women and teenage girls in Athens'

Άρθρο

Το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΚΠΑ) υλοποιεί έρευνα με θέμα 'Black Lives Matter: everyday politics, cultural practices and popular culture amongst Black women and teenage girls in Athens', με στόχο την καλύτερη κατανόηση της καθημερινότητας και της κουλτούρας των Αφρικανικής καταγωγής γυναικών, ηλικίας 13-17 και 30-45, που ζουν στην Αθήνα. Σε αυτό το πλαίσιο καλεί Έλληνες και μετανάστες/τριες από Αφρικανικές χώρες που ζουν στην Αθήνα, να συμβάλουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων, συμμετέχοντας στην υποβολή ερωτηματολογίων και ιστοριών.

περισσότερα

Ηλεκτρονικά κουτιά ευχών από το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών

Άρθρο

Το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων σας καλεί να ευχηθείτε ηλεκτρονικά Καλή Χρονιά με δυο κουτιά ευχών:

1. Ένα κουτί προς τον προσφυγικό και μεταναστευτικό πληθυσμό της Αθήνας.

2. Ένα κουτί από πρόσφυγες και μετανάστες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό COVID-19.

Στείλτε τις ευχές σας με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

περισσότερα

 

Δωρεάν και ανώνυμη εξέταση για HIV από τον Δήμο Αθηναίων

Άρθρο

Καθημερινά, σε όλα τα Δημοτικά Ιατρεία.

Ένα σύγχρονο, πολύπλευρο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόληψης του HIV, που διασφαλίζει ότι όλοι, ανεξαιρέτως, οι πολίτες μπορούν να έχουν πλέον έγκυρη και πλήρη ενημέρωση αλλά και δυνατότητα πρόσβασης στη φροντίδα χωρίς διακρίσεις, ανακοινώνει ο Δήμος Αθηναίων με βάση τους στόχους που έχει θέσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών για το HIV/AIDS (UNAIDS) και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS.

περισσότερα

Χειμώνας με νέες πρωτοβουλίες από το δίκτυο του ACCMR

Άρθρο

For English, click here.

Μάθετε για τις νέες καταχωρίσεις στο www.accmr.gr και μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε την πλατφόρμα για υπηρεσίες, δράσεις και open calls από φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και ένταξης ευάλωτων ομάδων και προσφυγικού/μεταναστευτικού πληθυσμού.

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call