Νέα

Το Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη ενισχύει τη λειτουγία του - 1ο Ενημερωτικό Δελτίο

Άρθρο

Το πρώτο ενημερωτικό δελτίο του Δικτύου Πόλεων για την Ένταξη είναι γεγονός! Το Δίκτυο Πόλεων μοιράζεται το 1ο newsletter του, που περιέχει ενδιαφέροντα νέα αναφορικά με το έργο και τις προοπτικές του κοινού εγχειρήματος 13 μικρότερων και μεγαλύτερων δήμων της Ελλάδας που ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στον τομέα της ένταξης. 

περισσότερα

 

Νέες υπηρεσίες & πρωτοβουλίες: 6 - 18 Ιουνίου

Άρθρο

Η έκτακτη χαρτογράφηση υπηρεσιών και πρωτοβουλιών από το Δίκτυο του Κέντρου Συντονισμού του δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων συνεχίστηκε για 13η εβδομάδα. Πολλές υπηρεσίες έχουν αρχίσει να λειτουργούν τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας. Τις επικαιροποιήσεις για την περίοδο 6-18 Ιουνίου θα βρείτε στο επισυναπτόμενο pdf.

περισσότερα

Ανταπόκριση οργανώσεων και φορέων κατά την περίοδο της πανδημίας

Άρθρο

Με δυναμισμό, υπευθυνότητα και καινοτομία ανταποκρίθηκαν στην πανδημία οι οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υποστήριξης και ενδυνάμωσης μεταναστών και προσφύγων εντός του δήμου Αθηναίων, όπως προκύπτει από την έκτακτη χαρτογράφηση λόγω COVID-19, που πραγματοποίησε το ACCMR. Μοιραζόμαστε μαζί σας τα σχετικά αποτελέσματα!

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call