Νέα

Το 1ο Job Fair της Επιτροπής LIvelihoods του ACCMR ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Άρθρο

Η Επιτροπή Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ενδυνάμωσης μέσω της Εργασίας – Livelihoods του ACCMR, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, διοργάνωσε το 1ο Job Fair στην Αθήνα το οποίο προσέλκυσε 21 εταιρείες, 11 φορείς και 169 υποψήφιους εργαζόμενους.

περισσότερα

1o Job Fair Διασύνδεσης Προσφύγων και Μεταναστών με την Αγορά Εργασίας στην Αθήνα

Άρθρο

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου διοργανώνεται το 1ο Job Fair της Επιτροπής Livelihoods για υποψηφίους με μεταναστευτικό και προσφυγικό υπόβαθρο, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων από τις 11.30 έως τις 17.00. Η διοργάνωση θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή εταιρειών και οργανισμών από διάφορους τομείς της ελληνικής οικονομίας, που επιθυμούν να γνωρίσουν υποψηφίους διαφορετικών ειδικοτήτων και να διερευνήσουν δυνατότητες πρόσληψης και συνεργασίας.

περισσότερα

 

Νέα Νοεμβρίου από το Δίκτυο του ACCMR

Άρθρο

Μάθετε για τις νέες καταχωρίσεις στο www.accmr.gr και μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε την πλατφόρμα για υπηρεσίες, δράσεις και open calls από φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και ένταξης ευάλωτων ομάδων και προσφυγικού/μεταναστευτικού πληθυσμού.

περισσότερα

Η ψηφιακή πλατφόρμα του ACCMR σε αριθμούς

Άρθρο

Με χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας τα infographics που αποτυπώνουν την απήχηση και τις δυναμικές της ψηφιακής πλατφόρμας του ACCMR με βάση δεδομένα μέχρι τον Αύγουστο του 2019. Ενδεικτικά η πλατφόρμα αριθμεί 137 ενεργά Μέλη, 147 Υπηρεσίες και 325 Δράσεις ενώ 20.615 άτομα έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2019. 

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call