Νέα

Φθινόπωρο με νέες πρωτοβουλίες από το δίκτυο του ACCMR

Άρθρο

Μάθετε για τις νέες καταχωρίσεις στο www.accmr.gr και μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε την πλατφόρμα για υπηρεσίες, δράσεις και open calls από φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και ένταξης ευάλωτων ομάδων και προσφυγικού/μεταναστευτικού πληθυσμού. 

Find out about the new listings at www.accmr.gr and do not forget to consult the platform for services, actions and open calls from organizations active in the field of social welfare and integration of vulnerable groups and refugee / migrant population.

The following list will be updated regularly with new entries during Autumn 2020. 

περισσότερα

Το Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη ενισχύει τη λειτουγία του - 1ο Ενημερωτικό Δελτίο

Άρθρο

Το πρώτο ενημερωτικό δελτίο του Δικτύου Πόλεων για την Ένταξη είναι γεγονός! Το Δίκτυο Πόλεων μοιράζεται το 1ο newsletter του, που περιέχει ενδιαφέροντα νέα αναφορικά με το έργο και τις προοπτικές του κοινού εγχειρήματος 13 μικρότερων και μεγαλύτερων δήμων της Ελλάδας που ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στον τομέα της ένταξης. 

περισσότερα

 

Νέες υπηρεσίες & πρωτοβουλίες: 6 - 18 Ιουνίου

Άρθρο

Η έκτακτη χαρτογράφηση υπηρεσιών και πρωτοβουλιών από το Δίκτυο του Κέντρου Συντονισμού του δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων συνεχίστηκε για 13η εβδομάδα. Πολλές υπηρεσίες έχουν αρχίσει να λειτουργούν τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας. Τις επικαιροποιήσεις για την περίοδο 6-18 Ιουνίου θα βρείτε στο επισυναπτόμενο pdf.

περισσότερα

 


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call