Είστε ΜΚΟ, διεθνής οργανισμός, κοινότητα μεταναστών ή προσφύγων, ομάδα πολιτών, άλλος φορέας που υλοποιεί ή/και υποστηρίζει πρωτοβουλίες για το κοινό όφελος ή φορέας/υπηρεσία του δήμου Αθηναίων και παρέχετε υπηρεσίες ή θέλετε να διοργανώσετε δράσεις στην Αθήνα για την υποστήριξη και την ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων;

Εγγραφείτε, εμπλουτίστε τον χάρτη της Αθήνας με τις υπηρεσίες και τις δράσεις σας, κάντε τη συνεργασία σας με άλλους φορείς ευκολότερη και ελάτε σε επαφή με υποστηρικτές. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε “Θέλω να υποστηρίξω δράσεις ή υπηρεσίες”, αν επιθυμείτε να γίνετε υποστηρικτές άλλων φορέων ώστε να σας φέρουμε σε επαφή μαζί τους και να ανταλλάξετε τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό.

Είστε εταιρεία, ιδιώτης ή άλλος φορέας και θέλετε να ενισχύσετε τις υπηρεσίες ή τις δράσεις φορέων με κοινωφελή δράση στην υποστήριξη και την ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων στην πόλη της Αθήνας;

Εγγραφείτε και γίνετε υποστηρικτές, αναφέροντας τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε, π.χ. με χρηματική χορηγία, δωρεά σε είδος ή τεχνογνωσία και θα σας φέρουμε σε επαφή με φορείς που οι ανάγκες τους για την υλοποίηση υπηρεσιών και δράσεων αντιστοιχούν με το είδος της προσφοράς σας.

(Παρακαλώ εισάγετε έναν κωδικό με τουλάχιστον 4 χαρακτήρες)
(Όνομα ιδιώτη/φορέα/οργανισμού/ομάδας/εταιρείας κτλ.)
Οι πληροφορίες που θα συμπληρώσετε εδώ χρησιμοποιούνται για στατιστικά στοιχεία του ACCMR και δεν θα είναι ορατές στο δημόσιο προφίλ σας.
(Μια βασική περιγραφή του φορέα ή της ομάδα σας. Αν είστε ιδιώτης γράψτε λίγα λόγια για το είδος της υποστήριξης που μπορείτε να προσφέρετε. Εφόσον ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα μπορείτε να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε υπηρεσίες, δράσεις και open calls μέσω του Λογαριασμού σας. Παρακαλούμε συμπληρώστε σε ελληνικά και αγγλικά.)
Κατηγορίες δραστηριοποίησης*:
(επιλέξτε μία ή περισσότερες κατηγορίες)
Ανεβάστε μία ή περισσότερες φωτογραφίες της ομάδας σας ή των δράσεων που έχετε διοργανώσει ή υποστηρίξει - Μέγιστο επιτρεπόμενο όριο φωτογραφίας: 1MB
(Τα στοιχεία που καταχωρίζετε στα συγκεκριμένα πεδία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς επικοινωνίας με την ομάδα του ACCMR και δεν θα είναι ορατά στο δημόσιο προφίλ σας)
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία έως και τριών ατόμων αναφοράς. Υποχρεωτική η συμπλήρωση του ενός

Με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα του ACCMR ως υποστηρικτής γίνεστε ταυτόχρονα υποστηρικτής δράσεων με θεματική “Μετανάστες και Πρόσφυγες” στην πλατφόρμα www.synathina.gr του δήμου Αθηναίων, που αριθμεί πάνω από 350 ομάδες και υποστηρικτές!

*Υποχρεωτικά πεδία


Παρακαλώ συνδεθείτε για να καταχωρίσετε open call